LET IT GROW
Diesveldstraat 44
B-8553 OtegemZwevegem

+32 (0)477 852 832
​info@let-it-grow.be​

LANDSCHAPS - NATUURLIJKE, ECOLOGISCHE TUINEN

ONZE VISIE

LET IT GROW
Diesveldstraat 44
B-8553 OtegemZwevegem

+32 (0)477 852 832
​info@let-it-grow.be​

Let it Grow zoekt en vind een evenwicht en het compromis. Samenleven, niet enkel met mensen maar ook met alle natuurlijke elementen. We houden rekening met biodiversiteit in al zijn vormen, op het platteland en in onze dorpen en steden. Elk ontwerp is maatwerk met de omgeving  en de natuur als inspiratiebron. We werken samen met betrouwbare partners en leveranciers die graag hun beste adviezen met ons en de klanten delen.

BEPLANTING

Planten zijn de basis van een goed ontwerp en bepalen de sfeer van uw tuin. Planten zijn ook de passie van uw hovenier. Doorgedreven kennis en studie zijn dus noodzakelijk om elke plant de juiste plaats te kunnen geven, om elke plant te kennen. Ze hebben elk hun eigen ecologie , zelfs binnen hun gemeenschap. Met die kennis, en een goede voorbereiding zorgen we voor een duurzame en robuuste tuin. Een gezonde mix van cultuurplanten en inheemse bloemen, struiken en bomen of een volledig natuurlijke tuin met planten van bij ons. Bij de plantenkeuze houden we rekening met het veranderende klimaat, grondwaterstanden, bodemtype, de omgeving en uw wensen. We werken met de beste plantenkwekerijen die natuurlijk en lokaal geteeld, en waar mogelijk biologisch geteeld plantgoed van de beste kwaliteit kunnen aanleveren.

WENSEN

We houden rekening met de verlangens van mensen en minimaliseren de impact op het milieu daarvan. We slagen er in om de biodiversiteit in de tuin en rondom de woning te versterken. Een zwembad, een paarden- of schapenweide, verhardingen, Een gezonde en evenwichte tuin is nooit ver weg.

OVER MEZELF

DIEREN

Vaak over het hoofd gezien maar ze spelen een hoofdrol in veel ecosystemen, natuur en tuinen. Dieren zijn medebewoners en horen thuis in een tuin, in de stad en op het platteland. Ze geven het vorm, brengen leven en zorgen voor beweging. In het ontwerp houden we daar rekening mee. Van bodemleven tot kleine zoogdieren, amfibieën, vogels, insecten en uw huisdieren. 

VERWILDEREN

Durven loslaten en accepteren wat een natuurlijk evenwicht ons brengt. Om sterkere en biodiverse tuinen te verkrijgen moeten we delen van onze tuin meer laten verwilderen. Starten met een goede basis, in stand houden wat we willen maar ook ingrijpen waar nodig. Gecontroleerde verwildering dus, wat niet gelijk staat aan brandnetels, bramen, distels en bomen. Het is bekijken wat mogelijk en wenselijk is in uw tuin en daar naartoe werken op een zo efficiënt mogelijke manier.

LET IT GROW
Diesveldstraat 44
B-8553 OtegemZwevegem

+32 (0)477 852 832
​info@let-it-grow.be

© COPYRIGHT 2015. ALL RIGHTS RESERVED.

©2023 by CAPSULE. Proudly created with Wix.com